Asuntoauton vuokraus helposti Äänekosken Suolahdessa

 

Vuokrakausi 2022 on valitettavasti jo varattu täyteen.

 

Yhteystiedot

Suolahdesta käsin toimiva täyden palvelun autokorjaamo Jopi Motors vuokraa myös hyvin varusteltua asuntoautoa matkailukäyttöön. Meillä on vuokrattavana tilava ja uudenaikainen asuntoauto. Asuntoautollamme matkustaminen onnistuu mukavasti, oli kyseessä sitten lyhyempi reissu tai kauemmaksi suuntautuva matka.

 Asuntoauton vuokraus kauttamme käy helposti ja kätevästi. Ota meihin yhteyttä kysyäksesi lisätietoja tai varataksesi asuntoauton matkaasi varten!

 

Muistathan, että Jopi Motors tarjoaa myös kattavat autokorjaamon palvelut ja tekee määräaikaishuollot autoihin mallista ja merkistä riippumatta. 

Omavarainen matkailuauto

Jopi Motorsin kautta on vuokrattavana täysin omavarainen matkailuauto, jonka avulla matkanteko ja yöpyminen käyvät kätevästi samalla välineellä. Vuokrattava matkailuauto on Dethleffs 7057 DBM 2020, jonka kuljettamiseen riittää B-ajokortti. Matkailuautollamme onnistuvat helposti niin lyhyet kuin pidemmätkin reissut!

Auto on rekisteröity neljälle henkilölle. Huippu varustellusta autosta löytyy mm. Automaattinen ilmastointi, markiisi, navigaattori, taulutelevisio, kahvinkeitin, Aggrekaatti ja polkupyöräteline, joten tällä autolla saat otettua mukaan ja kuljetettua tarvittaessa myös polkupyörät matkaasi varten. Auton sisätiloissa on lisäksi laskuvuode, mikä toimii sähköisesti sekä EXDIGITAL Ohjain Trumatic 6 Lämmitykseen / Tuuletukseen. Suihku- ja wc-tilat, keittonurkkaus sekä kattavasti säilytystilaa matkatavaroille. Makuutilat 5-6 henkilölle. Matkailuauton lämmitys ja jääkaappi toimivat nestekaasulla, mutta tarvittaessa niitä varten voidaan käyttää myös verkkovirtaa.