Tuulilasinvaihdot ja lasinkorjaukset yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa Äänekosken Suolahdessa

Jopi Motors on vakuutusyhtiöiden hyväksymä kumppani. Autokorjaamomme palvelee Suolahdessa. Hoidamme tuulilasinvaihdot ammattitaidolla.

Ota yhteyttä

ADAGlass on kokeneiden ja maineeltaan tunnetun kotimaisen Autokorjaamon ammattilaisten vauriokorjaamoketju. Tehtävänä on tarjota asiakkaidensa käyttöön paitsi paras mahdollinen asiantuntemus ja luotettava työnjälki, myös paikallinen vastuuhenkilö, joka on valmis ottamaan henkilökohtaisesti vastuun asiakkaidensa auttamisesta. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamoketju.

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä lasikorjaamo

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä lasinvaihtoliike. Jos sinulla on lasivakuutus, laskutamme tuulilasinvaihdosta suoraan vakuutusyhtiötäsi,Sinulta perimme ainoastaan vakuutuksesi määrittelemän omavastuuosuuden.

 

Tutustu myös muihin autokorjaamon palveluihimme ja kysy lisätietoja!

Autokorjaamopalvelut

Tuulilasien korjaus 

Lasinkorjaus on sinulle ilmainen eikä siinä ole omavastuuta. Laskutamme korjauksen suoraan vakuutusyhtiöösi

Varaa aika

ADAS-järjestelmien kalibroinnit

Teemme myös ADAS-järjestelmien kalibroinnit tuulilasinvaihdon yhteydessä Hellan ADAS CSC Digital laitteistolla. Kalibrointia tarvitaan, kun autossasi on lisävarusteena CitySafety (hätäjarrutus), kaistanvahti, mukautuva vakionopeussäädin, automaattinen kaukovalojärjestelmä, sadetunnistin, Matrix-ajovalot tai liikennemerkkien tunnistus.

 

ADAS-järjestelmä (Advanced Driver Assistance System) on ”edistyksellinen kuljettajan avustinjärjestelmä”. Sen tehtävä on avustaa kuljettajaa auton turvallisuuteen ja mukavuuteen liittyvillä toiminnoilla.

Kameroiden ja antureiden kalibroinnit

Yhä useampien automallien tuulilaseissa on ajoapujärjestelmiä tukeva kamera ja/tai anturi, joka täytyy kalibroida lasin vaihtamisen yhteydessä.

 

Tuulilasiin sijoitettu kamera ohjaa ajoneuvon ympäristövalvontaan liittyviä kuljettajan tukijärjestelmiä. Erilaiset kuljettajaa avustavat ADAS-järjestelmät auttavat havainnoinnissa. Ne voivat puuttua tarvittaessa jopa ajamiseen.

 

Kuljettajan tukijärjestelmät käyttävät hyväkseen järjestelmästä riippuen eri puolille ajoneuvoa sijoitettuja kamera-, tutka,- LiDAR- ja ultraäänitunnistimia, jotka vaativat kalibroinnin määrättyjen korjaustöiden jälkeen. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!