Täyden palvelun autokorjaamo Ääneseudulla Suolahdessa

Yhteystiedot

Jopi Motors on täyden palvelun autokorjaamo, joka huoltaa ja korjaa ajoneuvosi ammattitaidolla. Huollamme auton merkistä ja mallista riippumatta laadukkaasti ja aikataulussa.

 Kokemuksemme takaa oikeanlaisten varaosien ja huoltotekniikoiden käytön, joten autosi tulee varmasti kuntoon ja uudenkin auton takuu säilyy. Korjaamomme sijaitsee Suolahdessa Keski-Suomessa.

Autokorjaamo, Jopi Motors OY, Äänekoski

Hoidamme autosi korjaus- ja huoltotyöt ammattitaidolla alusta loppuun auton merkistä tai iästä riippumatta.

Määräaikaishuolto, Jopi Motors OY, Äänekoski

Teemme ajoneuvojen määräaikaishuollot valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. 

Autohuolto, Jopi Motors OY, Äänekoski

Voit varata ajan autosi huoltoon tai korjaukseen helposti nettisivuiltamme. Vahvistamme varatun ajan yhteydenotolla.

Asuntoauton vuokraus, Jopi Motors OY, Äänekoski

Vuokraamme asiakkaillemme hyvin varusteltua asuntoautoa matkailukäyttöön. 

Miksi valita Jopi Motors Oy?

Jopi Motorsilta saat asiantuntevaa palvelua tehokkaasti. Meiltä hoituvat autosi erilaiset korjaus- ja huoltotyöt käden käänteessä. Ammattilaistemme kokemus ja tietotaito alalta takaavat laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Huollamme ja korjaamme kaikki autot merkistä tai auton iästä riippumatta. Korjaamomme sijaitsee Suolahdessa. Ota meihin yhteyttä tai varaa aikasi huoltoon tai korjaukseen.

Monipuoliset korjaamo- ja huoltopalvelut

Ammattitaitoiset työntekijämme suorittavat erilaiset huolto- ja korjaustyöt autoosi luotettavasti. Palveluihimme kuuluvat muun muassa määräaikaishuollot, jakohihnan vaihdot, korjaukset, katsastuspalvelut, tuulilasien vaihdot ja kameran kalibroinnit, ilmastointihuollot sekä rengasmyynti ja rengashotelli. Lisäksi hoidamme hyötyajoneuvojen ja matkailuautojen huollot sekä lisävalojen asennukset.

Nykyaikaiset diagnostiikka- ja mittauslaitteemme sekä työntekijöidemme vankka kokemus takaavat laadukkaan ja kestävän lopputuloksen, käytössämme on mm. laaja Merkkikohtainen Diagnostiikka tehdasyhteydellä lähes kaikille valmistajille. Ohjainlaitteiden asennukset, käyttöönotot,päivitykset, ohjelmoinnit, ajoneston -ja avainten koodaukset.

 

 

Lue lisää palveluistamme

Joustavat ja sinulle sopivat maksuvaihtoehdot

Meillä voit maksaa perinteisten maksutapojen lisäksi myös kätevästi erissä tai laskulla. Resurs Bankin huoltotilillä voit maksaa ostoksesi joko kerralla tai sinulle sopivissa erissä. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja saatavillasi on jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Lue lisää Resurs Bank -rahoituksesta oheisesta linkistä, tai ota yhteyttä ja kysy lisätietoja liikkeestämme.

Resurs-bank logo Lue lisää Hae huoltotiliä