Määräaikaishuolto autoosi ammattitaidolla Äänekosken Suolahdesta ja Tuurista

Autokorjaamo Jopi Motors tekee määräaikaishuollot kaikenmerkkisiin autoihin. Huollot toteutetaan aina valmistajan määrittämien huolto-ohjeiden mukaisesti, jolloin saavutetaan varmasti laadukas lopputulos. Meillä voit huollattaa myös uuden autosi siten, että takuu säilyy. Korjaamomme sijaitsee Suolahdessa ja Tuurissa Varaa aikasi huoltoon!

Ajanvaraus

Tarvitseeko autoni määräaikaishuoltoa?

Määräaikaishuolto on hyvä tehdä autolle aina säännöllisin väliajoin. Tällöin pystytään tarkastamaan laajemmin auton kunto sekä havaitsemaan ajoissa mahdolliset puutteet tai korjausta vaativat viat.

 

Määräaikaishuollossa autosi tarkastetaan kattavasti ja tarvittavat huoltotoimenpiteet tehdään saman tien. Määräaikaishuollolla taataan ajoturvallisuus sekä pidetään huolta myös jälleenmyyntiarvosta.

Kysy lisätietoja

Luotettavat huollot kaikkiin autoihin

Meillä Jopi Motorsilla on pitkä kokemus niin määräaikaishuoltojen kuin muidenkin huoltojen toteuttamisesta. Teemme huollot merkistä ja auton iästä riippumatta kaikenlaisiin autoihin, kuten henkilö-, paketti- sekä matkailuautoihin.

 

Osaavat ammattilaisemme tekevät autohuollot perinpohjaisesti valmistajan ohjeita noudattaen. Huollon aikataulusta sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Täytämme myös puolestasi sähköiset huoltokirjat ja tarkastamme tarvittavat ohjainlaitepäivitykset. Meiltä on myös mahdollista saada käyttöön sijaisauto huollon ajaksi.

Kaikki tarvittava autosi kunnossapitoon

Voit varata ajan määräaikaishuoltoon nettisivujemme lomakkeella tai ottamalla meihin yhteyttä. Määräaikaishuoltojen ohella suoritamme kattavasti huolto- ja korjaustöitä aina tuulilasin vaihdoista katsastuspalveluihin ja vaihteistojen huoltoon sekä korjaukseen. Teemme myös rengasmyyntiä, joten saat kaiken tarvittavan samasta osoitteesta. Korjaamomme sijaitsee Suolahdessa.

Ajanvarauslomake